Reizen voorbij tijd en ruimte

Reizen voorbij tijd en ruimte Today I Meet

Hoe mooi zou het zijn als je gedurende je leven een groot gedeelte van de wereld gezien kan hebben? Ik overval je misschien een beetje met deze vraag, maar ik vind reizen en nieuwe ervaringen opdoen één van de grootste geschenken in een mensenleven. Hoe saai en geestdodend is het als je je hele leven lang in een straal van 150 km blijft ronddraaien? Goed, ik spreek voor mezelf, maar ik vind het toch een leuk thema om eens in te duiken…

Wat maakt reizen zo interessant?
De redenen kunnen divers zijn; rust vinden, letterlijk je grenzen verleggen, je verbinden met andere culturen of misschien wel je gehechtheden loslaten? Je losmaken van de overtuiging; iets buiten jezelf nodig te hebben om gelukkig te zijn. Je kunt in het mooiste vijf sterren hotel zitten, met alle luxe om je heen, maar als je op zoek bent naar zekerheden, ga je het daar, aan de andere kant van de wereld, dan vinden? Mwa, ik denk het niet.

Ik weet nog dat ik als meisje van zes jaar de mooiste ballon ever had gekregen van mijn moeder, en voelde mij de koning te rijk met zo’n groot bezit. Ik zat bij haar achterop de fiets, ik weet zelfs nog waar we fietsten. Ze draaide zich half om en zei: ‘houd je de ballon goed vast, want voordat je het weet is hij gevlogen’. Het idee dat ik mijn mooiste bezit zou gaan verliezen kon ik waarschijnlijk niet aan en koos er op dat moment voor om ‘m zelf de vrijheid te geven. Het deed pijn, maar het voelde ook goed. Heel raar dat ik dat nu nog steeds weet, maar het gaf zo’n bevrijdend gevoel. Later heb ik natuurlijk weer vele materiele goederen vergaard om vervolgens daar mijn zekerheid in te vinden en mijn status aan te verlenen, maar was er werkelijk sprake van voldoening? Niet op de lange termijn. Langzaam maar zeker valt het kwartje dat het hebben van geen gehechtheden juist zekerheid geeft.

Gehechtheden loslaten Today I Meet

Laten we eens een grote quantumsprong vooruit nemen en de deur openen naar de astrale wereld, oftewel; de vijfde dimensie. Zijn wij er al klaar voor om middels oefeningen en een verhoogd bewustzijnsniveau naar deze dimensie te reizen? Wellicht doen wij dat al, bewust of onbewust. In deze dimensie is er geen tijd en vallen afstand en ruimte weg. Wanneer je lichtfrequentie dusdanig is verhoogd zodat je jezelf kunt afstemmen op de vijfde dimensie, kun je in een split second ‘reizen’ naar andere bewustzijnsvelden, waar creativiteit en liefde geen grenzen kennen.

De deur naa een andere dimensie Today I Meet

Hoe kunnen wij zelf onze lichtfrequentie verhogen?

Als je in balans bent en leeft in samenhang met de natuur, gaat als vanzelf je frequentie omhoog. Het eten van gezonde voeding ‘levend voedsel ‘, is hier een belangrijk onderdeel van. Groente, fruit, noten en zaden is licht verteerbaar en heeft een hoge lichtfrequentie. Oordeel niet en spreek regelmatig je dankbaarheid uit naar het universum. Liefdevolle gedachten trekken liefdevolle situaties aan. Ga eens bij jezelf te raden? Wat geeft me energie en wat trekt de energie uit mij weg. Handel ik vanuit angst of liefde? Door steeds meer vanuit liefde te gaan leven, start jouw reis naar een hoger bewustzijnsveld. Waar je makkelijker kunt loslaten en meer rust en vrede zult voelen.

Travel Today IMeet

Je hele leven gelukkig zijn is moeilijk haalbaar. Maar de juiste balans vinden om de schoonheid te zien in kleine dingen in plaats van materiele goederen is een levenskunst. Het leven ten volle leven, nieuwe plekken aandoen en mooie ervaringen met elkaar maken. Zodat je aan het einde van je ‘reis’ kunt zeggen;

I have traveled through madness to find peace and I found it; pure love within me!

(440)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.