New Arrivals Fall Vanilia Den Bosch

New Fall Arrivals Vanilia Den Bosch

Het leuke van een baantje bij mijn favoriete winkel Vanilia in Den Bosch, is dat ik de nieuwste collectie mag dragen. Het nadeel is dat ik het dan ook gelijk wil hebben haha. Op dit moment is de nieuwe Fall collectie van Vanilia binnen en heb al het een en ander aan gehad (en ja, ik vind alles weer leuk!).

img_9834.jpg

Deze leren rok (faux zip) en trui (baby alpaca tumi) had ik laatst aan. Zit heerlijk, lekker comfortabel en is super cool.

Ik had de rok ook nog met een andere top (easy soft) gecombineerd en deze heb ik mezelf uiteindelijk voor m’n verjaardag cadeau gedaan (best een goede reden, toch?!).

img_9830.jpg

Er zijn verschillende stijlen bij Vanilia; Celebrate, Sport Couture, Modern Business en Vanilia Denim. Voor elke gelegenheid iets dus. Mijn collegaatje en ik zijn in ieder geval fan van de nieuwe collectie!

Wil je de gehele nieuwe collectie bekijken, kijk dan op www.vanilia.com
Of kom gezellig langs bij Vanilia Store in Den Bosch (op zondag).

See you!

 

(704)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.