Mengsel van Honing en Kaneel

Honing en kaneel afvallen

Dat honing een heilzame werking heeft weten de meeste mensen wel. Maar wist je dat de combinatie tussen kaneel en honing nog effectiever is tegen verschillende kwalen? Bij hartziekten, artritis, blaasontsteking, cholesterol, verkoudheid, zwak immuunsysteem, spijsvertering, griep, keelontsteking en vermoeidheid kan dit mengsel een uitkomst bieden. Het is een soort natuurlijk antibioticum.

Honing met kaneel op verschillende manieren:

Iedere ochtend voor het ontbijt één eetlepel honing met een halve theelepel kaneel nemen, of een mengsel  van deze twee ingrediënten maken en het op een geroosterde boterham smeren.

Wanneer je dagelijks honing met kaneel neemt, werkt het preventief tegen verschillende ziekten. Bij acute klachten kun je het 3 x per dag nemen. Het is gezond, lekker en een kleine moeite om te nemen. Let er wel op dat je een kwalitatief goede honing en kaneel neemt. Ik heb zelf Royal Green Honey en een goede biologische kaneel. Manuka honing is helemaal een toppertje onder de honing, maar is wel erg prijzig.

 

Honing en Kaneel mengsel

Afvallen?

Máár, een dagelijks portie honing met kaneel werkt ook nog eens in je voordeel als je wilt afvallen! Er zijn namelijk meerdere wonderlijke combinaties hoe je honing en kaneel kunt innemen. Ik zal je een voorbeeld geven van een heerlijk drankje, welke je iedere morgen of voor het slapengaan kunt drinken, in plaats van je gebruikelijke kopje koffie of thee. Dit verkwikkende theetje zorgt ervoor dat je ’s morgens fit en fruitig de deur uit gaat én…het helpt je stofwisseling ook een handje, doordat deze combinatie van honing, kaneel, citroen en gember het gewichtsverlies proces stimuleert en tegelijkertijd giftige stoffen uit je lichaam elimineert.

Een kopje honing/ kaneel/ gember/ citroen thee

Neem een beker en vul het halfvol met gekookt water

Vul het daarna aan met koud water, zodat je een beetje lauw/ warm water hebt

Roer er een eetlepel honing door

Sap van een halve citroen

theelepel kaneel

en 1 cm gember

Roer het goed door en geniet van je heerlijke kopje natuurlijke thee

Honing Kaneel afvallen Today I Meet

Feel young en strong!

Zet voortaan de honing en kaneel op je aanrecht en maak er een dagelijkse routine van. Voor je gezondheid en je huid is het een goed natuurlijk middel en het werkt ook nog eens verjongend!! Ik neem nog een slokje haha…

Succes.

(11284)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.