Gezond tussendoortje met de repen van Roo’bar!

Roo'bar tussendoortje Todayimeet

Als echte zoetekauw, is het vaak lastig om rond 5 december van alle lekkernijen af te blijven. Om mezelf te behoeden voor een graai in een zak met pepernoten, ging ik op zoek naar een gezond tussendoortje. Regelmatig bak ik zelf bananenbrood of maak ik vegan balletjes, maar met de opstapelende schrijfopdrachten, die nog dit jaar af moeten, schiet dat er helaas bij in.

De repen van Roo’bar!

Deze biologisch, veganistische en glutenvrije repen van Roo’bar zijn een uitkomst, echt! Zo lekker en boordevol met superfoods! Het is ook een ideale snack voor onderweg, en dat is heel handig als je net als ik soms te kampen hebt met een ‘hangry’ aanval.

Wat zit er in de Roo’bar

Elke reep wordt gemaakt van gedroogd fruit, noten en superfoods, niet meer, niet minder. Roo’bar heeft een natuurlijke zoete smaak en bevat geen toegevoegde suikers. Tja…da’s dus best handig als je even niet zoveel tijd hebt om zelf te bakken en toch een gezonde keuze wilt maken.

Roo’bar is verkrijgbaar in de volgende smaken:

Cacaonibs & Almonds

Cacao & Cashew

Goji Berry

Hemp Protein

Chia & Coconut

Maca & Cranberries

Mulberry & Vanilla

Protein Choco Chip

Protein Chia & Spirulina

Roo'bar tussendoortje Todayimeet

Ook op zoek naar een gezond tussendoortje?

De repen zijn o.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza en Marqt. Sinds kort zijn de smaken Cacaonibs & Almonds, Goji Berry, Chia & Coconut en Hemp Protein ook te vinden bij Albert Heijn.

Fit de feestdagen door

De komende feestdagen probeer ik een beetje balans te houden, en met deze lekkere repen gaat dat zeker lukken. Ook kan ik tijdens het schrijven wel wat extra mentale energie gebruiken, goede reden om bij de koffie een lekkere powerreep te nemen. De vezels in de reep, geven langdurig energie, zodat je urenlang geconcentreerd door kunt werken. Ik ben fan!

Wat zijn jullie favoriete smaken?

 

 

(179)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.