Je lever ontgiften met Cyrasil

Cyrasil

Laatst was ik bij mijn favo gezondheidswinkeltje ‘De Gentiaan’ in Den Bosch. Ik voel mij daar altijd als een kind in een snoepjeswinkel. Zovéél producten! Echt alles wil ik hebben en uitproberen. Dat kan natuurlijk niet, dus ik vraag altijd wat een must try op gezondheidsgebied is.

Cyrasil:
Ze raadde mij Cyrasil aan. Het zijn 14 ampullen met geconcentreerd sap van zwarte radijs, artisjok en mariadistel. Het helpt de lever te ontgiften. Mijn interesse was gewekt! Na een heerlijke vakantie met de nodige wijntjes en andere zaligheden, kan mijn lever wel wat hulp van buitenaf gebruiken. Het is namelijk zo dat als je lever niet helemaal goed functioneert omdat hij veel te verwerken heeft zullen we maar zeggen hahaha, het ook lastiger is om af te vallen. Na deze informatie was ik om en wilde ik het graag proberen.

Cyrasil
Werking:
Cyrasil helpt het lichaam te zuiveren en bevordert  het herstel van de weefsels. Het helpt een ontregelde leverfunctie in evenwicht te brengen en cholesterol onder controle te houden. 

Gebruik:
Als je het als een kuurtje wilt nemen, kun je elke ochtend een ampul drinken. Op deze manier reinig en ondersteun je de leverfunctie. Maar nu belangrijke informatie voor de feestbeesten onder ons; het is ook een anti kater middel! Voordat je bijvoorbeeld uit gaat neem je 1 ampul en je beschermt de lever tegen de alcoholische drankjes. De volgende morgen schijn je ook iets fitter wakker te worden. Ik ga het zeker uittesten!

Waar te koop:
Zoals ik al zei koop ik het zelf bij De Gentiaan in Den Bosch en het is ongetwijfeld ook online te bestellen.

 Santé !

 

(4212)

1 Reactie

 • Hoihoi,

  Ik wil het ook gaan gebruiken maar ik vind het erg vies,
  Heb je tips waarmee ik het kan mengen?
  Zodat het iets beter in te nemen is zonder te ……

  thanks
  Remco

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.