Sensi-Therapie

Omdat ik jullie dagelijks van gezondheid weetjes voorzie, vraag je je misschien af waar mijn interesse, maar ook waar mijn ‘kennis’ vandaan komt. Al jaren was ik op zoek naar een opleiding waarbij, zowel het lichamelijk als het geestelijk welzijn aan bod zou komen, om zo de totale mens te kunnen behandelen. Ik hoefde niet ver te zoeken, want in o.a. in Waalwijk (en Hengelo) bevindt zich de opleiding Sensi-Therapie. Het is een wonderlijke therapie, waarbij ik al veel mensen heb mogen helpen, omdat je niet alleen de klacht aanpakt, maar kijkt naar het grotere plaatje. Je gaat dus terug naar de oorsprong van de klacht. Ik heb veel bijzondere dingen zien gebeuren.

img_9423.jpg

De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

•Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)

•Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting met een biosensor)

•Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)

•Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

img_9421.jpg

Wat heb ik genoten van deze opleiding, iedere les weer. Voor de pauze werden alle vragen met betrekking tot de vorige les besproken, en daarbij vertelde Kees (onze inspirator) zoveel interessante  informatie, dat ik mappen vol heb geschreven! Regelmatig grijp ik nog terug naar deze materie en zal het jullie zeker niet onthouden. Na de lunchpauze werd de nieuwe stof uitgelegd, en konden we die gelijk (op elkaar) in de praktijk brengen. Omdat een goede therapeut ook zelf in balans moet zijn, werden we flink aangepakt en volgde er heel wat Aha momentjes…


Kees en Cornel zijn een mooi team en hebben samen al 1600 goede Sensi-Therapeuten opgeleid!

img_9422.jpg

Het is een prachtige opleiding. Natuurlijk in de eerste plaats om mensen te mogen helpen, maar ook was het beslist een cadeautje voor mijzelf!

Ben je benieuwd naar deze opleiding of op zoek naar een Sensi-Therapeut, neem dan een kijkje op www.sensitherapie.nl

 img_9416.jpg

 

(1698)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.