Stel een doel en zet een intentie bij een wassende maan!

wassende maan Today I Meet

Ik heb al eerder geschreven over de energetische krachten van de maanfasen. Vandaag is het een wassende maan en deze energie kun je heel goed gebruiken om je doelen helder te formuleren, zodat ze zich binnenkort kunnen manifesteren. Wassende maan staat voor groei en toenemen.

Kracht van verbeelding

Een intentie zetten is een werkelijkheid in wording. Wat zijn je plannen voor de toekomst, en wat zou je heel graag willen bereiken? Gebruik je verbeelding voor hetgeen jij graag wilt manifesteren. Met je geest kun je creëren, die de materie kan doen ontstaan. Wist je dat?

wassende maan todayimeet

If you can dream it, you can achieve it

Ga ontspannen zitten en stel jezelf het doel voor ogen van wat je graag zou willen laten manifesteren. Zie het voor je alsof het al werkelijkheid is, dus niet in de toekomst. Anders zal het altijd de toekomst blijven namelijk. Zie de kleuren, hoor de geluiden en neem alle details waar. Jouw voorstellingsvermogen is scheppend. Wat je zaait, zal je oogsten! Dat is de kracht van het nu, en laat het nu, vandaag, toevallig wassende maan zijn!

Manifesteren met Engelen

Ik werk graag samen met engelen. Ik schreef hier al eerder een blog over. Je kunt ze altijd om hulp vragen, mits het een ander niet schaadt en je het met de juiste intentie vraagt. Vandaag neem ik deel aan de workshop ‘manifesteren met engelen’ van Annelies Hoornik. Ik verheug me erop om met gelijkgestemden, samen ons doel helder te formuleren tijdens deze wassende maan en tot bloei te laten komen rond de volle maan.

wassende maan Today I Meet

Shoot for the moon

Elke maanfase heeft zo dus zijn eigen energie. Buiten dat, heeft de maan voor mij altijd iets magisch. Als kind staarde ik altijd gebiologeerd naar de maan. Vooral als ik niet kon slapen, schoof ik het gordijn een stukje opzij en zat ik stilletjes te genieten van het mooie, heldere schouwspel. Met het dekbed om mij heen gevouwen, vroeg ik mij af wat er op die magische lichtbol te doen zou zijn. lees hier het verhaal hoe de maansenergie ook troost kan geven.

All you need is the plan, the road map, and the courage to press on to your destinaton!

 

 

(247)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.