Kaartlegger & psychic Medium

Lenormandkaarten Today I Meet

De meeste zullen me kennen als ‘medium Fabio’, kaartlegger en psychic medium van Art of Mediums. Mijn gave dateert van mijn kinderjaren waarin ik vrij snel de kennis nam in het lezen van de gewone speelkaarten. Ik denk dat ik een jaar of zes was toen ik al een grote belangstelling had voor de gewone speelkaarten en de Lenormandkaarten.

De kleine Fabio

Als kind was ik al anders dan andere kinderen. Als jongetje nam ik al snel gevoelens en emoties waar bij andere mensen die voor mij toen onbegrijpelijk waren. Ik kon als het ware energieën waarnemen die ik snel als positief of negatief kon duiden. Het ging om pijn, emoties maar ook hoe iemand zijn persoonlijkheid in mekaar zat. Ik keek dwars door iemand heen!

Voor mij was dit heel verwarrend maar door het steeds weerkeren van die zelfde energieën wist ik dat er meer aan de hand was en ben ik op onderzoek gegaan. Ik ben gaan surfen op het internet en ben op die manier op allerlei spirituele websites terechtgekomen. Zo heb ik kennis leren maken met de Lenormand kaarten. Later heb ik een spel kaarten gekocht zonder er enige kennis van te hebben. Ik ben de kaarten beginnen te leggen en ik kon dingen vertellen die mensen echt verbaasden. De tekeningen op de kaarten reikte mij een complete dimensie aan verbeelding om ze op accurate en gedetailleerde wijze te lezen. 

Intuïtie ontwikkelen en de kaarten eigen maken

Door de jaren heen ben ik me intuïtief verder blijven ontwikkelen en zo een eigen betekenis aan de kaarten gaan geven. Dit heeft gemaakt dat ik ben beginnen te werken op spirituele bellijnen. Daarnaast ben ik privé consulten gaan geven en heb ik mensen door processen heen mogen begeleiden en adviseren.

Jaren erna ben ik samen met mijn partner een eigen spirituele hulp en advieslijn begonnen, waar wijzelf als consulent opstaan samen met andere consulenten. Dit is voor ons beide een ontzettend grote en leerrijke ervaring daar wij verschillende krachten samenbundelen om het een mooi geheel te geven en het verschil te maken. 

Psychotherapeut en relatietherapeut gecombineerd met mediums skills maakt de puzzel compleet

Van opleiding ben ik psychotherapeut/relatietherapeut en heb ik altijd in de geestelijke gezondheidzorg gewerkt. Ik kan mensen lezen en dat maakt mijn job eens zo boeiend, afwisselend en uitdagend. De combinatie van mijn ‘medium’ skills met het psychologische aspect maakt voor mij de puzzel compleet!

Ik blog en schrijf maandelijks voor een spirituele magazine in België. Hierin deel ik kennis over parapsychologische en psychologische thema’s. In elk artikel en blog zit een stuk verhaal van mezelf in waardoor ik vele trouwe lezers en volgers heb.

Ondertussen heb ik een boek over kaartleggen op mijn naam staan die in de loop van dit jaar wordt uitgegeven door mijn uitgever. Veel kan ik er nog niet over vertellen, enkel dat het een boek is die nog niet bestaat…. Spannend afwachten….

Kaartleggen Medium Fabio Today I Meet

Tweelingziel

Tijdens mijn spirituele groei ben ik tot het besef gekomen dat mijn zakenpartner en liefdespartner tevens mijn tweelingziel is. Na een moeizame weg van strijd en groeipijnen hebben wij het proces van tweelingzielen overleeft waardoor wij nu in complete eenheid (zowel fysiek als mentaal) kunnen samenzijn.

Ik hoop jullie allen te inspireren met als doel jezelf te inspireren in een weg naar bevrijding. Niets is makkelijk in het leven maar wel oplosbaar. Een andere perceptie ontwikkelen zorgt er namelijk voor dat de weg naar vrijheid geopend is!

 Neem vrijblijvend een kijkje op mijn blog pagina:

 https://www.artofmediums.be/blog/alle-blogartikelen

 Neem een kijkje op mijn spiritueel profiel:

 https://www.artofmediums.be/fabio

 

Warme groeten,

 Fabio

 

(503)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.