CAKE MET EEN MISSIE

Cake Homemade Vught

CAKE als een gezond tussendoortje, dat ook heel verantwoord is voor het ontbijt, lunch of toetje? Dit klinkt als een droom! Mayke en Christel van CAKE homemade hebben dit voor jou gerealiseerd.

In de achtertuin van Mayke staat een tafel vol met lekkernijen op ons te wachten. Mayke vertelt dat ze beide vaak cakes en andere gezonde tussendoortjes bakten voor de kinderen voor thuis, maar ook voor in de broodtrommels. Beide vinden het belangrijk om minder suikers te eten en te drinken. Op een gezellige avond op het terras is CAKE homemade ontstaan. Gezonde en heerlijke cakes!

Ze hebben vervolgens een site ontworpen, zijn berichten gaan posten en binnen een half jaar waren ze in Den Bosch en omgeving bekend.

Het zou zomaar kunnen dat je al kennis hebt gemaakt met één van de heerlijke cakes van deze meiden. Zo leveren ze o.a. aan Nom Nom, Fifty Fifty, Kaserne, Versus (voorheen Fashion café Zomers) en sinds kort The Art of Living Well. Daarnaast leveren ze aan bedrijven voor vergaderingen en evenementen, maar ook particulieren kunnen een bestelling doen. De bestelling gaat op aanvraag en 2 dagen van te voren, zodat ze ook echt vers zijn als je de cake ophaalt. Je bestelling kan zowel in Vught als bij restaurant Zoetelief in Den Bosch worden opgehaald.

Het assortiment bestaat uit 3 varianten:

·         Bananencake

·         Chocoladecake

·         Brownie

Wanneer je een cake besteld kun je ook nog kiezen voor extra supplementen.

Goed om te weten:

·         Alleen natuurlijke ingrediënten;

·         Geschikt om in te vriezen;

·         Koemelkvrij;

·         Vrij van geraffineerde suikers;

·         Bevat geen onnodige toevoegingen;

·         De meeste kinderen zijn ook fan van cake;

·         Er kan rekening gehouden worden met allergieën;

·         Een goede balans tussen gezonde vetten, eiwitten en langzame koolhydraten.

Tijdens ons gezellige gesprek hebben we het hele assortiment mogen proeven. Dit begon met een stukje van iedere cake, maar uiteindelijk was alles op. Als je deze cake eenmaal geproefd hebt, kun je er niet meer vanaf blijven. Maar wat maakt het uit? Alle cakes zijn tenslotte healthy en dat maakt het dat je lekker van kunt blijven snoepen.

Nieuwsgierig en trek gekregen? Check voor meer informatie de website: www.cakehomemade.nl

 

 

(269)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.