Eten van een lekkere tafel!

Eten van een lekkere tafel

Afgelopen vrijdag had ik een afspraak met Miranda Verberne in haar B&B ‘t Heide Huisje. Als een goede gastvrouw staat ze enthousiast uit het raam te kijken en naar me te zwaaien. Ik voel me direct welkom.

Tijdens de rondleiding vertelt Miranda dat ze door haar interesse om de leukste slaapplekjes te vinden, altijd bij mooie en originele B&B terecht kwam. Om dit met mensen te kunnen delen maakte zij de pagina: www.slapenopeenfijnkussen.nl  Hier kun je allemaal geweldige adresjes vinden die je niet zomaar in reisgidsen tegenkomt.

Na de geboorte van haar dochter wilde ze het anders gaan aanpakken en dingen doen die haar juist energie geven… Al pratend lopen we door en stappen we als eerste haar domein binnen; de keuken van haar catering; Eten van een lekkere tafel. Wow, wat een heerlijke plek is dit om te zijn en te koken. Ik kan me voorstellen wat een vrijheid het geeft om te doen wat je leuk vindt en dat in zo’n fijne omgeving! Door de landelijke ligging en de ruimte boven de keuken, leent het zich perfect voor een bed&breakfast en zo werd ‘t Heide Huisje een feit.

Terug naar Eten van een lekkere tafel…

Heb je iets te vieren, een bijzondere gelegenheid en wil je er echt iets speciaals van maken? Miranda en haar team kunnen je hierbij helpen. Als foodstylist maakt Miranda er een prachtig tafereel van. Mooi gedekte tafels, verse bloemen en alles wat op je bord ligt is heerlijk, puur en home made. Thuis of op locatie zorgt ‘eten van een lekkere tafel’ altijd voor het wauw effect.

Miranda vertelde dat ze ook al een aantal keren een lunch heeft mogen organiseren ná een uitvaart i.p.v. de standaard koffietafel, waarbij alles natuurlijk iets ingetogener is, maar waar wel een goed glas wijn geschonken wordt en mooie herinneringen gedeeld kunnen worden.

Ook bij blijde gebeurtenissen zoals bruiloften verzorgt ‘Eten van een lekkere tafel’ met veel liefde een bijzondere lunch, borrel en diner voor je familie en vrienden. Dat is mogelijk in je eigen huis of op een andere bijzondere locatie. De aankleding, de bloemen en het servies, maken de sfeer van deze mooie dag compleet.

In’t Heide Huisje worden regelmatig workshops gehouden als; bloemschikken, handlettering en instagram weetjes (ik doe mee!!) , aanschuifdiner en taartenproeverij (hou de actie in de gaten). Ook is het mogelijk de ruimte te reserveren voor vergaderingen of andere bijeenkomsten.

Rest mij nog jullie te vertellen dat Miranda elk kwartaal een recept deelt in het Brabeau Magazine…én ze vanaf september seizoenssoepen gaat maken, die je bij ‘t Heide Huisje of de landwinkel in Nuland kunt afhalen…Heerlijk zo’n bezige bij…ik krijg er inspiratie van!

Wil je meer weten over deze leuke concepten?

www.slapenopeenfijnkussen.nl

www.etenvaneenlekkeretafel.nl

www.hetheidehuisje.nl

(272)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.