Welke keukenmachine jij moet hebben!

Als healthy lifestyle blogger bak ik regelmatig een lekkere en voedzame taart of cake. En dat terwijl ik vroeger helemaal niet zo’n keukenwonder was. Omdat ik het leuk vind om telkens nieuwe dingen uit te proberen, wordt het resultaat ook steeds beter. Inspiratie genoeg, maar het enige wat nog ontbreekt is een goede keukenmachine met veel mogelijkheden, zodat ik sneller en effectiever kan werken.

Keukenmachine

Ja, je leest het goed. Degene die mij goed kennen komen nu waarschijnlijk niet meer bij, als ze lezen dat een nieuwe keukenmachine op mijn wish-list staat. Maar echt, ik heb me de laatste tijd eens verdiept in de mogelijkheden van verschillende kook en bakmateriaal en werd er super enthousiast van. Ik zal je vertellen waarom. Ik heb namelijk een aantal lekkere gezonde bakrecepten van Rens Kroes die ik regelmatig maak. Allemaal goddelijk en zonder toegevoegde suiker. Op basis van dadels, amandelen, havermout, rauwe cacao en nog veel meer gezonde ingrediënten. En nu komt het; dit alles maak ik nog steeds met een simpele staafmixer, waarbij ik de vastgeplakte dadels telkens van de mesjes moet losmaken. Niet te doen, begrijp je?

Welke Keukenmachine

Voordat ik een keukenmachine aanschaf, mezelf cadeau doe of op mijn 5 decemberlijstje zet, wil ik wel zeker weten dat ik de juiste keuze maak en het ook daadwerkelijk ga gebruiken. Ik ben vast niet de enige die ooit een broodmachine heeft aangeschaft, welke nog steeds zo goed als nieuw in de kast staat. Een keukenmachine voor thuis moet vooral functioneel zijn en weinig ruimte in beslag nemen. De keuze is reuze, maar ik heb al wel een idee welke ik graag zou willen. Want zoals ik hierboven al vertelde, maak ik vaak een healthy piece of cake, maar daarnaast ben ik ook gek op allerlei verschillende soepen. Het zou dus heel praktisch zijn als ik met een keukenmachine zowel kan mixen als verwarmen.

Lekker bakken in de herfst

Ik verheug me er nu al op om straks mijn nieuwe aanwinst uit te gaan proberen, want wat is er leuker dan wanneer het buiten koud en nat is, lekker cosy met je kinderen te gaan bakken? Ook ben ik heel benieuwd hoe handig het is om mijn favoriete pompoensoep met de keukenmachine te bereiden. Ik heb zoveel nieuwe recepten en ideeën om uit te proberen, dus houdt de site de komende tijd maar in de gaten, mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie. Mocht je zelf nog twijfelen welke keukenmachine jij moet hebben? Dan denk ik graag met je mee.

Keep me posted!

 

 

(533)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.