Verse sapjes van Frecious…

gezondheids junk todayimeet

Toen ik de Detox Coach cursus (van Jacqueline Van Lieshout) volgde; in 28 dagen van gifbelt naar tempel, maakte wij ook kennis met de sapjes van Frecious en de oprichtster hiervan; Roos Nauta. De sapjes zijn helemaal top en enorm goed voor je lichaam én het verhaal erachter is het bewijs hoe het lichaam werkt…

Ze vertelde dat toen ze als fysiotherapeut werkte het idee is ontstaan om met behulp van verse groente sapjes de klachten van haar cliënten, in combinatie met de therapie te behandelen (doordat veel klachten te maken hebben met opeenhoping van afvalstoffen).

Ze kwam erachter wat de meest effectieve manier is om veel voedingstoffen binnen te krijgen; verschillende groente sappen drinken, geperst met een top slowjuicer. Tot diep in de nacht zat ze aan de keukentafel te juicen en testen. Maar gek genoeg was ze de volgende dag niet moe, maar juist energiek. Waardoor? Juist… door de sapjes!

Dit klinkt natuurlijk erg leuk, maar dan mijn eigen ervaring…
Na het proeven van een klein glaasje op de cursus had ik een beetje hoofdpijn…meerdere cursisten ‘klaagden’ hierover en kwamen tot de conclusie dat het detox effect al in gang was gezet. ’s Avonds thuis aangekomen was ik top fit en niet naar bed te krijgen. Sapjes besteld en direct aan de rest van het gezin laten proeven. Ik had dus niks te veel gezegd…iedereen liep te stuiteren hahaha…Mijn man roept dat het zijn koffie 2.0 is.

Het is natuurlijk best prijzig, dus tussendoor juice ik er zelf flink op los. Maar in tijden van hectiek en met de R in de maand, ga ik weer even naar www.frecious.nl  en bestel ik weer een voorraadje…

img_8856.jpg

Als mijn studerende dochter op vrijdag op de stoep staat, geef ik haar steevast een sapje om haar weerstand (en achterstallige vitamines) weer op te krikken. Zoonlief voor zijn voetbaltraining, de jongste dochter als pauze drankje mee naar school en manlief voor een belangrijke meeting (want dan is hij lekker scherp) En ik? Ik neem zo nu en dan een kuurtje om me über fit te voelen!

Fijne dag!

 

(552)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.