Skin-Refresh Therapie

Zoals jullie weten ben ik een grote fan van zuurstof en ozontherapie. Wekelijks ben ik dan ook bij Lady Line in Den Bosch te vinden voor mijn 20 minuten boost. Het is eigenlijk een aanvullende therapie op andere behandelingen, maar aangezien ik al 3 keer per week braaf naar de sportschool ga, is dit voor mij een prima combinatie. Toch raadde Esther (eigenaresse van Fonte di Vita in Den Bosch) mij aan om de andere behandelingen een keer uit te proberen…

De komende weken ga ik alle methoden en behandelingen uitproberen, maar ik zal jullie eerst vertellen over de ozoncabine (waar ik dus wekelijks in ga). Bij Lady Line wordt deze therapie omschreven als de ‘Skin-Refresh’ behandeling. Hierbij krijgt je lichaam een echte opfrisser en wordt de huid weer strak en glad en krijgt zij haar originele roze teint en flexibiliteit weer terug. Verdere effecten zijn een zichtbaar ‘jongere’ huidstructuur en het verminderen van cellulite. Dat is natuurlijk mooi meegenomen haha…

img_9500-1.jpg

Ook merk ik dat ik mij fitter voel, waarschijnlijk omdat de ozon cabine het mogelijk maakt om de opgeslagen toxines in het lichaam via de huid af te voeren, zonder de organen te belasten.

Ik vind dit dus een heerlijke, ontspannende behandeling en ben benieuwd wat de volgende afspraak mij gaat brengen…Keep u posted!

Wil je alvast wat meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.ladyline.nl

 

(426)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.