Good Vibes Water!

Dat water een belangrijke rol heeft voor het lichaam weten we. Het menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit vocht. De samenstelling van het weefselvocht is belangrijk omdat het verschillende organen en chemische processen in het lichaam aanstuurt. Door je vochtbalans goed op peil te houden met kwalitatief goed water, doe je al heel veel goed voor je lichaam.
Over het algemeen is het kraanwater in Nederland van redelijk tot goede kwaliteit, maar er zijn nog een aantal andere manieren hoe je het water met ‘good vibes’ kunt verrijken.

Om even uit te leggen hoe dat werkt, neem ik je mee naar het verhaal van Emoto. Deze Japanse onderzoeker heeft ontdekt dat water een energetisch geheugeneffect heeft. Zijn onderzoek wees uit dat als hij water blootstelde aan mooie klassieke muziek of aan de woorden; liefde, dankbaarheid en vrede (dit zijn er een paar), dit vervolgens invroor en er met een speciale camera foto’s van maakte, prachtige harmonische kristallen verschenen. Bij de woorden; oorlog of haat gebeurde het omgekeerde; een lelijk en chaotisch patroon. (voor meer informatie over dit onderzoek kun je kijken op youtube,  filmpjes over Emoto).

Als je deze informatie nu eens op het drinkwater en de werking op je lichaam betrekt, kun je je wel voorstellen hoe belangrijk het is om gevitaliseerd water te drinken, om innerlijke harmonie te bevorderen. Er zijn verschillende manieren voor. Eén hiervan is water drinken uit de Informed Water Bottle. Say What?

 img_9024.jpg

Wat is geïnformeerd water?

Dat is water met daarin opgeslagen duizenden zorgvuldig uitgekozen informatie bundels (positieve trillingen), zoals prana’s, mantra’s, muziek, gedachten, gebeden, licht, cijfers, kleuren, etc. die elkaar versterken en in complete harmonie met elkaar zijn.

Het is een glazen fles en je kunt hem iedere dag weer vullen. Ik drink er dagelijks uit en je proeft echt dat het water zachter is. Omdat  het een mooie glazen fles is, welke ik op mijn aanrecht heb staan, nodigt het eerder uit tot het drinken van een glaasje (dat is weer mooi meegenomen).
Als je het niet nodig vindt om een dure fles aan te schaffen, maar zelf wil experimenteren kun je een glazen fles (Een lege glazen spablauw fles bijvoorbeeld) vullen met water en hier zelf woorden met een positieve lading op plakken.

Santé!

 

 

 

(371)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.