Sapchallenge en Foodsafari bij Puur-S

Sapchallange bij Puur S

Afgelopen week waren Suus en ik op bezoek bij Esther Puntman van Puur S. Omdat wij alle drie dezelfde passie voor gezonde voeding delen, was het een feest der herkenning.

Esther heeft, naast haar opleiding als voedingsdeskundige veel diverse cursussen en opleidingen gevolgd zoals; Natuurvoeding & Voedingsleer, DETOX coach, OERSLANK-coach & OERGEZONDE emoties, Ontzuren & Ontslakken, Ontzuren & Hormonen, Wim Hof iceman methode, Superfoods, Biotensor, Hormonen & Overgang etc.

Met al deze kennis wil zij met Puur-S preventief te werk gaan om mensen helpen bewust te worden van wat nu eigenlijk gezonde voeding is, met als gevolg een gezonder en slanker lichaam te krijgen maar vooral dit behouden.

Omdat je tegenwoordig wordt overladen door informatie over voeding, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Daarom laat Esther  je zien welke keuzes jij het beste kunt maken.

Hoe?

Foodsafari

Samen met een groepje (maximaal 8 personen) maak je een wandeling door de supermarkt (Jumbo) en met hier en daar een proeverijtje maakt Esther je wegwijs door de ‘food jungle’. Hierna weet je precies wat goed voor je is, hoe je etiketten moet lezen en welke producten je beter kunt vermijden.

Sapchallenge

Deze kuur wordt door haar momenteel steeds vaker ingezet als reset naar een gezonde(re) leefstijl en/of als voorbereiding op een afslankprogramma.

Hoe werkt het?

Elke deelnemer van de 5-daagse sapkuur krijgt een persoonlijk detox consult van 30 minuten. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies mee en Esther legt je uit hoe je de dagen ervoor het beste kunt afbouwen. Als je je hebt ingeschreven, kun je elke dag 5 versgeperste sapjes afhalen op de door jouw gekozen locatie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een 3-daagse sapkuur te doen (zonder consult).

 

Sap| AFHAAL LOCATIES

Jumbo Denissen Eikenbosch 17 Berkel-Enschot, in de winkel afd. VERS

Jumbo Denissen Rootven 38 Moergestel, in de winkel afd. VERS

Ma. – Vr. 16.00 – 20.00 uur  |  Zo. 14.00 – 18.00 uur

—————————————————————————————————————–

Jumbo AaBe Fabriek, AaBe-straat 8 Tilburg, in de winkel afd. VERS

Ma. – Vr. 16.00 – 21.00 uur  |  Zo. 14.00 – 18.00 uur

—————————————————————————————————————–

Jumbo  Boutenslaan 56  Eindhoven, in de winkel afd. VERS

Ma.  17.00 – Vr.  22.00 uur  |  Zo.  14.00 – 20.00 uur

 

Aan de slag!

Hoe fijn is het dat dit concept zo is uitgedacht, dat het enige wat jij hoeft te doen is de heerlijke, voedzame sapjes drinken en profiteren van alle voordelen van deze sapchallenge.

Toen we Esther vroegen wat haar missie is, liet ze ons weten dat het haar passie is om mensen te  helpen hun lichaam te resetten en terug in balans te komen.

Het word je dus makkelijk gemaakt; wel de lusten, niet de lasten!

Ik ben zelf ook wel van de makkelijke, dus Esther; bij deze aanvaard ik de sapchallenge!

Liefs Kaat

 

Wil je meer weten, kijk dan even op: www.puur-s.nl

(396)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.