Roadtrip to Paris

Het is al een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, maar ondertussen heb ik niet stil gezeten…

Ik was namelijk met mijn vriendinnen voor een korte trip naar Parijs!
Alle vier hadden we een aantal dagen vrij tussen kerst en oud&nieuw, en wat is er nou leuker dan een spontane roadtrip to Paris… juist ja, altijd een goed idee!
 De keuze was snel gemaakt en een airbnb zo geboekt. We hadden de mazzel dat we de auto van één van onze ouders mochten meenemen and off we were to Paris…

’s Avonds een tafel gereserveerd in een heel leuk restaurant: Buddha Bar. Echt een aanrader, eerst lekker eten met lekkere muziek op de achtergrond en ná het eten begint de dj de muziek op te bouwen en kun je daar blijven voor een cocktail (of meerdere natuurlijk, zoals in ons geval).  

Volgende ochtend, na het ontbijt; lekker rondstruinen door de stad, shoppen, terrassen en wat zeker op je lijstje moet staan zijn dé macarons proeven bij Laduree. Je kunt er buiten heel leuk zitten en de macarons waren zoals altijd weer goddelijk! Dus ook maar een goodiebag mee naar huis genomen, dat begrijp je.

Die avond hebben we eerst nog even de Eiffeltoren bezocht voor de, o zo cliché maar toch leuke foto, en vervolgens zijn we neergestreken op een rooftop bar: Le Perchoir. Heel leuk om een drankje te doen en nog eens de Eiffeltoren van een higher view te bekijken.

Parijs je was weer veel te leuk, see you soon!

Michelle

Ps. Koffer is al gepakt voor het volgende tripje, keep you posted…

(318)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.