Magioni Pizza, gezonde pizza

Magioni Pizza, gezonde pizza door Today I Meet

Af en toe vind ik het heerlijk om uitgebreid op boodschappen safari te gaan, en te kijken of ik nieuwe producten kan ontdekken, die wat mij betreft enigszins verantwoord zijn, en mijn kinderen gelukkig van worden. Ik heb weer een toppertje gevonden…Magioni Pizza!

Ik hoor je denken…’een gezonde pizza?’ Ja, het is echt waar. De pizza bodem is voor een groot deel gemaakt uit groenten (bloemkool of courgette). Je kunt deze bodem zelf bekleden met allerlei gezonde heerlijkheden…

Lekkere gezonde pizza

Jongste dochter komt uit school. ‘Ik heb zóó zin in iets lekkers mam, heb je boodschappen gedaan?’ Dat is altijd de standaard vraag als de kids uit school komen, alsof ik nooit boodschappen doe?!
Maar goed, wat ze eigenlijk bedoelen; heb je wat lekkers (wat ik meestal troep vind) in huis? Met een kip-ik-heb-je blik antwoord ik nonchalant dat ik wel even een pizza voor haar maak. Ze was al halverwege de trap maar komt met een verbaasd gezichtje de keuken weer inlopen. ‘Pizza?’ vraagt ze nogmaals (ben ik echt zo’n vreselijke foodie moeder??). Ze kijkt me nog steeds argwanend aan…Ze besluit het maar zo te laten en knikt tevreden; ‘lekker, doe maar.’

img_0024.jpg

Ik maak een redelijk basic pizza voor haar omdat ze mij met argusogen in de gaten houdt, maar je kunt er natuurlijk zelf van alles op doen wat je wilt. De andere kids komen thuis en ook zij vinden dat ik écht boodschappen heb gedaan!

Voor lekkere recepten om je pizza te beleggen of  als je meer hierover wilt weten: www.magioni.com

(429)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.