Compressietherapie bij LadyLine Den Bosch

Compressietherapie LadyLine Den Bosch door Today I Meet

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik altijd benieuwd én op zoek, naar een goede behandeling, welke een gunstige werking op het lichaam heeft. Omdat ze bij LadyLine Den Bosch verschillende behandelingen op dit gebied hebben, wilde ik graag de compressietherapie eens uitproberen. Ondanks dat ik drie keer per week sport, ik echt wel op mijn (lady) lijn let en lekker in m’n vel zit, mag mijn vel wat mij betreft nog net iets strakker. Dus, compressietherapie it is!

Compressietherapie in Den Bosch

Compressietherapie is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug met als resultaat een gladdere en strakkere huid. Het heeft een positief effect op cellulite en in combinatie met Cryo behandeling verbeteren de resultaten enorm. Je ligt in een soort ruimtepak met 24 luchtkamers waarin ritmisch lucht wordt ingeblazen en weer afgezogen.

Bye Bye Cellulite

e kunt gewoon je sportkleding aanhouden. Dit pak (tot je middel) vult zich met lucht en in een afwisselend programma, gaat deze intensieve massage van je tenen tot aan je middel. Hierdoor verbeterd te bloedsomloop en door de pulserende beweging omhoog, helpt het je lymfesysteem om afvalstoffen en te veel aan vocht goed af te voeren. Hierdoor verbeterd de huid zich ook. Bye Bye cellulite! Voor mensen met onrustige, vermoeide of pijnlijke benen, is dit ook een heerlijke therapie.

Voor optimaal resultaat zou je een kuur kunnen doen. Maar er zijn meerdere behandelingen en mogelijkheden. Tijdens het vrijblijvende ‘Advies op Maat’ gesprek met een van de coaches adviseert zij jou, afhankelijk van jouw wensen, welk arrangement het beste bij jou past.

Ladyline

Ik ben in ieder geval erg enthousiast! Vooral ná het sporten is het een heerlijke beloning voor mijn lichaam.

Wil je meer weten? Kijk dan even op www.ladyline.nl

(724)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.