Je lichaam ontzuren met Alkala N

Ontzuren met Alkala n

Nu ik elke week een duurtraining loop van ongeveer 10 km, is het belangrijk om er voor te zorgen dat de spieren niet gaan verzuren. Het is sowieso belangrijk om een goede zuur/base balans in je lichaam te hebben. Een goede zuurgraad in het lichaam is één van de meest kritische factoren of voor een goede gezondheid. Vele nare ziekten ontstaan namelijk in een zure omgeving. Ook jicht problemen kunnen hiermee voorkomen worden. Door gezond en basisch te eten, dus veel groenten en fruit en minder vlees, koffie, wijn en andere verzurende voedingsmiddelen, gaat de ph in het lichaam omhoog.

img_1912.jpg

Wat kun je nog meer doen buiten een gezonde voeding?

In bad met basisch badzout

Ontzurende Alkaline thee

Zweten (intensief sporten)

Daarnaast heb ik een nieuw super goedje ontdekt, welke het ontzuren bespoedig. Alkala N ( te bestellen via www.vitavie.nl) is een basisch mengsel, welke dient om het zuur/base evenwicht in het organisme te herstellen. Je kunt twee keer per dag een theelepel in een glas water doen en opdrinken. That’s all! Tevens zitten er teststrips bij, zodat je kunt zien hoe ‘zuur’ je bent.

img_1909.jpg

Het zijn allemaal middelen die bijdragen aan een goede gezondheid.

Succes!

(2122)

2 Reactie’s

  • Ik heb af en toe last van brandend maagzuur, meestal als gevolg van te gekruid eten.
    Is Alkala N dan veilig om in te nemen?
    Ik las nl. dat Alkala N het risico op een maagperforatie vergroot in geval van brandend maagzuur.

    • Het is wel veilig om te nemen, maar als je snel last hebt van brandend maagzuur dan kun je misschien beter op een andere manier ontzuren, door bijvoorbeeld alkalisch te eten of groene groente sapjes te nemen op basis van komkommer. Succes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.