Healthy Hotspot: The Happiness Café Eindhoven

Healthy Hotspot Eindhoven

Ik was vandaag met mijn jongste dochter in Eindhoven, om gezellig een dagje te shoppen en daar hoort natuurlijk ook een lekkere lunch bij.  Aangezien we qua winkels niet helemaal op één lijn zitten, hebben wij de afspraak dat zij de shoproute mag bepalen, en ik dé healthy hotspot!

Nou dat is gelukt hoor…|
Ik had mijn huiswerk goed gedaan en ik stuitte op:

The Happiness Café!

Gezond, organic and happiness, helemaal in mijn straatje dus!

Het is een super leuk concept. Je bekijkt eerst de menu kaart wat voor gezonde heerlijkheden er allemaal op de kaart staan en vervolgens loop je naar de balie om het te bestellen. Ook kun je heerlijke verse detox sapjes to go meenemen, en zelfs voor een aantal dagen als je een detox kuurtje wilt doen.

Terwijl dochterlief haar nieuwe trofeetjes aan het bekijken was, keek ik mijn ogen uit in de leuke zaak. Er zijn verschillende mogelijkheden; heerlijke salades, wraps, allerlei soorten broodjes, yoghurt met granola, maar ook voor de zoete trek kun je er terecht…uiteraard op basis van eerlijke producten.

De missie van moeder en dochter was dus zeer geslaagd, echt een aanrader als je gezellig een dagje gaat shoppen in Eindhoven.

(283)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.