Healthbox editie; Miro Kloosterman

Healthbox Miro Kloosterman Today I Meet

Afgelopen week kreeg ik de Healthtbox binnen, met dit keer de editie van Miro Kloosterman. Het is altijd weer een verrassing wat er in zit, en een feestje om deze healthy producten uit te pakken!

 Wat zit er in de ‘Miro Kloosterman Healthbox’

Te veel om op te noemen, maar ik doe het toch! Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar wat ik heb gedaan was top! Laat ik bij ‘My Magicmud – Charcoal Tootpaste’ beginnen. Deze tandpasta is dé hit uit Amerika en binnen twee weken heb je zichtbaar wittere tanden, zonder dat het je tandglazuur beschadigd. Nou, dat wilde ik meemaken natuurlijk. Toen ik vanmorgen de dop van de tube draaide, moest ik even slikken…zwarte tandpasta; komt dit goed?? Het is hilarisch als je tijdens het poetsen in de spiegel kijkt en zwarte ‘droppies’ je aanstaren. Maar na wat poetsen en spoelen verscheen zoals beloofd een prachtig wit bekkie.

Royal Green Maca

Ik heb zelf ook al eerder een blog over Maca geschreven, en ben overtuigd van de goede werking van dit natuurlijke knolgewas uit Peru. Maca biedt steun bij stress, spanning, helpt bij vermoeidheid, overgangsverschijnselen zoals opvliegers en wisselende stemmingen tijdens de overgang (je kunt het maar vast in huis hebben), maar het helpt ook om de vitaliteit te verhogen, op alle gebieden hahaha…

Pannenkoekenmix met Kikkererwten van Joannusmolen

Ik ben altijd gek op pannenkoeken als ontbijt, maar vanwege de vele koolhydraten neem ik dit bij hoge uitzondering. Vanmorgen was het echter feest want kikkererwten hebben juiste een hoge proteïne waarde, welke weer goed is voor de spieropbouw. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van de naam kikkererwtenpannenkoeken niet gelijk wild werd, maar wilde het toch een kans geven, and guess what?? Het is ongelooflijk lekker, echt! Dat is het leuke aan de healthbox, dat je kennismaakt met producten waarvan je weet dat je deze anders waarschijnlijk nooit gekocht zou hebben. Deze topper is dus een blijvertje in ons gezin!

Healthbox Miro Kloosterman Today I Meet

Royal Green Kokosbloesemsuiker

Deze biologische kokosbloesem suiker is ideaal als vervanger voor geraffineerde witte suiker. Ik strooide wat over de pannenkoek en dat smaakte heerlijk. Natuurlijk kun je het overal voor gebruiken (yoghurt, smoothie’s enz.).

In bad met The Tides- After workout Formula

Oké, ik had dus geen work-out gehad die dag, maar was toch reuze benieuwd naar de werking van magnesium gecombineerd met pure essentiële oliën. De werking van magnesium is echt fantastisch, ik schreef hier al eerder een blog over, maar deze combinatie kende ik nog niet. Het is een heerlijke geur en door de samenstelling krijgen je zintuigen de sensatie alsof je jezelf ergens in de middellandse zee bevindt. Laatste tip; neem dit bad de avond voordat je de volgende dag de badkamer moet poetsen (de stukjes zeewier kan een beetje aan je badrand blijven kleven, just saying…).

What’s next…

De volgende producten heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar staan deze week op m’n ‘to eat and do list’; een lekkere cake maken met Sukrin- Kokosmeel, een reep van Primal Pantry uitproberen wanneer ik zoete trek heb, the protein ball&co eiwitsnacks en sunworrior protein bars voor ná mijn work-out. Lekker douchen met Greenland – Milky Body Scrub en voor Meneer Achten staat de Schowergel Hair & Body van Erica klaar! Oh ja, de zink zilverkeelspray is een uitkomst wanneer je verkouden bent of last van hooikoorts hebt, dus die heb ik standaard in mijn handtas en als ik behoefte heb aan een kundalini yoga les, hoef ik niet naar de yogaschool te fietsen, maar kan ik die de komende drie maanden online uitproberen met mijn Healtbox Membership!

Nogmaals, ik vind de Healthbox een geweldige manier om met nieuwe healthy producten kennis te maken. Deze box was weer een toppertje.

Miro, good choice!

Wil jij ook deze Healthbox jezelf of iemand cadeau doen? Bestel dan hier De box.

Good day and stay Healthy!

 

 

 

 

(208)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.