Astrologie, Tarot en Numerologie met Esther van Heerebeek

Ondanks dat ik met bloggen helemaal mijn ding heb gevonden, blijf ik het leuk vinden om zo nu en dan te staven of ik inderdaad op mijn ‘levenspad’ zit. Bij Esther van Heerebeek ben ik daarbij aan het juiste adres! Ik ken Esther al langer en het is bizar hoe ze met behulp van de drie prachtige disciplines Astrologie, Tarot en Numerologie je kan helpen de antwoorden te vinden… Ik ben dol op informatie uit hogere hand, dus besloot ik haar op te zoeken voor een consult.
Omdat ik een brede interesse heb (zullen we maar zeggen), de hele muur kan behangen met diploma’s en het gezegde ‘twaalf ambachten en dertien ongelukken’ redelijk op mij van toepassing is, was ik benieuwd of mijn blog; TodayIMeet mijn uiteindelijke levensopdracht is…

Aan de hand van mijn geboortedatum kan Esther zien dat mijn levensmissie getal 2 is. Deze missie staat voor samenwerking en verbinding. Aangezien ik ook in mijn 2 jaar zit, is het de bedoeling dat ik deze missie dit jaar goed ga neerzetten. Daarbij word je aangemoedigd door de kansen die voorbij komen…aha, now we’re talking!! Vervolgens hebben we een Tarot legging gedaan, om te kijken wat het doel is en mijn valkuilen. Nou, dat was zeer verhelderend…In grote lijnen kwam het er op neer dat ik mij moet focussen! En versnipperde energie is geen focus helaas. Als ik mij blijf focussen op mijn blog, waarin ik al mijn interesses kwijt kan, brengt dat verbinding en samenwerking, en zit ik dus heerlijk in m’n missie. Mooi hè, dat je vaak pas achteraf ziet waarom je een bepaalde richting hebt genomen of  keuzes hebt gemaakt. Alles wat je doet brengt je dichter bij je levensdoel.

img_9743.jpg

Naast het geven van consulten, is Esther ook huisastrologe van het Veronica Magazine en de Flair in België. Ze heeft verschillende boeken over astrologie geschreven en dagelijks bespreekt ze een tarotkaart op haar youtube kanaal. Ook heeft ze cursussen en workshops ontwikkeld. Je kunt dan een ontdekkingsreis naar jezelf gaan maken en het (opr) echte antwoord op de vraag krijgen: WIE BEN IK ?

img_9745.jpg

Dat lijkt mij al weer hartstikke leuk om te doen, maar mijn boodschap is duidelijk….

FOCUS!!

Wil je meer weten over Esther en haar werkwijze, neem dan een kijkje op: www.esthervanheerebeek.nl

 

(494)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.