TodayIMeet Bday Party!

Bday Todayimeet

Vandaag bestaat TodayImeet 1 jaar!! Hoewel ik iemand ben die vooral in het hier en nu leeft, wil ik toch even terugblikken op het afgelopen jaar. Wat heb ik een lol gehad, nieuwe dingen uitgeprobeerd en mooie mensen ontmoet. Dit allemaal omdat ik mijn passie ben gaan volgen.

Afgelopen jaar kreeg ik vaak de vraag waarom ik een blog gestart ben. Het kost immers veel tijd en je bent niet zomaar ineens een begrip in blogland. Eerlijk gezegd is dat ook niet mijn drive geweest. Mijn intentie is om mensen te inspireren en motiveren. Een aantal jaren geleden heb ik een boek geschreven; Gewoon para Normaal, en sindsdien heb ik ontdekt hoe fijn het is om te schrijven en hoeveel mensen je daarmee kunt bereiken.

Net als met je kindje die met vallen en opstaan leert lopen, is afgelopen jaar voor mij een geweldig leerproces geweest. Ik heb ervaren hoe creativiteit een onuitputtelijke bron van energie is en hoe deze creativiteit ook weer nieuwe deuren opent.

Zoals ik al vaker heb geschreven heeft iedereen een missie in dit leven en dat heeft altijd met je passie en talenten te maken. Mocht je zelf twijfelen wat jouw missie is, ga dat dan eens onderzoeken en letten op ‘toevallige’ aanwijzingen die je de juiste richting wijzen.

TodayImeet kan inmiddels zelfstandig lopen en zonder zijwieltjes fietsen. Het lampje gaat steeds feller schijnen en de trappers gaan als vanzelf. Ik kijk goed om me heen, blijf in het hier en nu aanwezig om te genieten van alle mooie momenten, want de reis ernaar toe is immers net zo belangrijk als de bestemming. Als ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen om de harten van mensen te verlichten ben ik een Happy Birthday Girl en vervolg ik mijn pad…

Lieve volgers, dank jullie wel voor jullie input, support  en vertrouwen het afgelopen jaar!

Liefs,
Karin

 

(284)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.