Inzichten en vooruitzichten…

Inzichten Today I Meet

Eens in de zes weken heb ik een kaartjesavond met een aantal vriendinnen. Geen gewone kaarten, maar Tarot en Engelenkaarten. Wij noemen het ‘heksenkring’ avond en dan worden de kaarten geschut voor de komende periode. Het geeft inzichten en vooruitzichten. Heerlijke avonden zijn het altijd, en dan bedoel ik niet alle lekkere hapjes die één van ons op de tafel tovert, maar ook de inzichten die we verkrijgen door de kaarten.

inzichten Today I Meet

In contact met je eigen intuïtie…

Ik zal het even uitleggen. Als we elkaar zien is het altijd een gerebbel en een gebebbel van jewelste. Alle gebeurtenissen van de afgelopen periode, over ons werk en privé, worden besproken en kijken we waar we nu staan. Daarop trekken we om de beurt kaartjes en buigen we gezamenlijk onze hoofden over de getrokken kaarten. Wat wil de kaart hiermee zeggen? Welke richting gaat het op? Natuurlijk is het een methode en een medium om met je eigen intuïtie in contact te komen. Door dit met z’n vieren te doen kom je in een geweldige flow; je zet een intentie, zendt dingen uit en laat de stroom van het leven zijn werk doen. Het dient zich natuurlijk nooit aan op de manier zoals jij het had verwacht, maar terugkijkend zien wij altijd dat het wel de kant op gaat waar je om vroeg, of zelfs nog beter.

Universe Today I Meet

Zo druk als een klein baasje…

Met mijn blog TodayIMeet ben ik reuze blij. Het geeft mij een podium om te kunnen schrijven, en met jullie mijn onderwerpen over een gezonde lifestyle te kunnen delen. Maar ook is het een portfolio. Ik kom met mijn blog met zoveel leuke en interessante mensen in contact en het biedt mij ook weer kansen om mijn schrijversgrenzen te verleggen. De laatste tijd ben ik zo druk als een klein baasje, zou mijn vader zeggen. Tijdens één van onze kaartenavonden heb ik uitgezonden dat ik meer wilde schrijven en het met een groter publiek wilde delen. Het universum resoneert daar heerlijk in mee, en deze zomer werd ik benaderd door een social media bedrijf om als freelance schrijver voor hen aan de slag te gaan, over onderwerpen als supplementen, voeding en afvallen. Precies wat ik leuk vind! Zoals jullie weten ben ik ook gek op de ‘ongeziene’ kant van het leven; het spirituele. Ik had de smaak te pakken en schreef een mail naar het magazine; De Paravisie, met de vraag of ze nog schrijvende handen nodig hadden met een creatieve geest, met daarbij een aantal linkjes naar mijn blog….Daarop kreeg ik al gauw een mail, dat ik op het juiste moment contact met hen had gezocht, want dat was precies wat ze zochten! Je snapt mijn Eureka momentje hahaha….

Paravisie Todayimeet

Een mooi vooruitzicht voor 2018. Aan de slag als columniste bij De Paravisie, en de vrije hand hebben om te schrijven over het leven. Het geeft inspiratie en good vibes, ook voor mijn blog TodayIMeet. Zo werken de dingen dus. Inzichten en vooruitzichten…

‘ Als de toekomst die mij bezig houdt, mij opeens een kans geeft. Grijp ik hem met beide handen aan’

klinkt het door de radio. Ik zet hem wat harder en zing uit volle borst mee. Vanuit mijn hart bedank ik het Universum voor dit mooie cadeautje; de inzichten en de leuke vooruitzichten!

 

 

(221)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.