Nano Zilverspray tegen infecties!

Nano Zilverspray Today I Meet

In de Healthbox van editie; Amber Alberda, zat ook het flesje Nano Zilverspray. Aanvankelijk wist ik niet zo goed wat ik ermee aan moest, maar toen ik afgelopen week een keelpijn voelde opkomen, graaide ik direct naar het flesje Nano zilver. De Nano zilverspray is namelijk een complete ehbo kit in een klein flesje. Ik zal je vertellen waarom…

Utra kleine deeltjes van puur zilver

Nano mineralen worden door hun extreem kleine deeltjes beter opgenomen dan pillen of poeders. Vroeger, toen er nog geen antibiotica was, gebruikte men al zilver om ziekte te bestrijden en genezing te bespoedigen. Het heeft namelijk een desinfecterende werking en werkt uitstekend bij infecties. Nano Zilverspray is ook wel bekend als colloïdaal zilver. Het wordt zelfs in sommige ziekenhuizen toegepast om de zogenaamde ziekenhuisbacterie (MRSA) te weren. Dus kun je nagaan wat een sterke werking dit goedje heeft.

Tegen verkoudheid

Even terug naar een virale infectie. Als je een beginnende keelpijn voelt opkomen, koortslip of blaasjes (aften) in je mond, is dit een teken dat je weerstand niet zo sterk is. Er zijn verschillende manieren om je weerstand te boosten, en ook Nano zilver kan je helpen de infectie er snel onder te krijgen. Er kan onbeperkt gesprayd worden op de ontstoken plekjes, wondjes, huidschimmels en bij tandvleesproblemen.

Ideaal voor in je handtas

Ze zijn te verkrijgen in ‘pocketsize’, waardoor je het makkelijk in je handtas kunt meenemen. Ideaal voor onderweg of op reis dus.

Herstel

Ik ben dus direct begonnen met het sprayen bij een beginnende keelpijn en ik was er met een paar dagen weer vanaf. Super snel , gelukkig.

Het hele gezin kan het gebruiken, dus deze is niet meer weg te denken uit ons gezondheidskastje.

Santé!

 

(3246)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.