Halve Marathon

Halve Marathon Praag

Een aantal jaren speel (loop) ik met de gedachten om een keer een marathon te gaan lopen. Het idee was om op mijn 40e de marathon van New York te gaan lopen, maar aangezien ik dat jaar ook de 4-daagse van Nijmegen met een groep vriendinnen heb gedaan, was dat iets te veel van het goede. (mooi excuus hè?). We zijn inmiddels vijf jaar verder en een goede vriend vertelde dat hij met een gezellige groep de halve marathon van Praag ging lopen op 1 april (is geen grap). In mijn enthousiasme riep ik: ‘ik doe mee!’ Een paar minuten later was ik toegevoegd aan de groepsapp en was er No Return. Dusss….Praag here I come!

De komende maanden ga ik mij dus bezig houden met het opbouwen van een loopschema en gelukkig heb ik goede begeleiding vanuit de sportschool waar ik train. Heb er hartstikke zin in, want hoe leuk is het als je traint met een doel. Mijn nieuwe loopschoenen staan al te trappelen.

img_0818.jpg

Vanaf vandaag begin ik met mijn eerste training. Ik houd jullie op de hoogte, en misschien motiveert het jezelf ook om de schoenen uit de kast te halen.

Just do it!

(269)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.