EMS les bij Voguegym in Den Bosch

Onlangs kreeg ik de vraag of ik met een EMS les wilde mee doen bij Voguegym in Den Bosch. Ja!! Dat wilde ik natuurlijk wel. Ondanks dat het sporten in fitness pakken met electroden in opkomst is, wordt het nog nergens in groepsverband aangeboden. Dus trok ik de stoute schoenen én het futuristische pak aan om dit te ervaren. Onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur worden eerst alle spiergroepen op eigen intensiteit ingesteld, waardoor iedereen een training op maat krijgt aangeboden.

Wat is EMS?

Het staat letterlijk voor Elektro Muscle Stimulation. Door middel van lage elektronische impulsen worden de spieren in je lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor krijg je al heel snel resultaat! Het is een zeer effectieve training voor mensen met een drukke agenda. Binnen 30 minuten wordt het hele lichaam behandeld en het metabolisme wordt positief beïnvloed. Kijk, dit zijn allemaal goede berichten waar ik blij van word!!

Nadat ik mijn pak had aangetrokken en al mijn spiergroepen ingesteld waren, kon de les beginnen. Aanvankelijk lijkt het een rustige training, maar door de bewegingen uit te voeren met impulsen merk je al snel dat alle spiergroepen aan het werk gezet worden. Ik houd wel van een uitdaging, dus gebaarde ik naar de trainer om de sterkte van de impulsen iets omhoog te brengen. Wow, het is even wennen maar dan heb ik ook echt het gevoel dat ook alle dieper gelegen spieren aan bod komen.  Hier wordt gewerkt dus!

Ná een half uur is het dan ook heerlijk om de les met een ontspanning/ herstel training af te sluiten, en nog even na te praten met de eigenaresse Debby Wagendorp.

Ze vertelt dat je bij Voguegym zelf je doelen kunt bepalen en bijhouden in een app. Als je graag wilt afvallen is voedingsadvies een mogelijkheid. De combinatie van het proteïnedieet Kyalin en het volgen van Ems lessen, staan garant voor vele kg gewichtsverlies.

Wil je meer informatie over het volgen van een EMS les? Op hun site www.voguegym.com vind je alle informatie.

 

 

 

(1392)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.