Cryo Behandeling

Cryo behandeling Today I Meet

Eén van de geniale behandelingen bij Lady Line is de Cryolipolyse.
Het is een methode om plaatselijke vetophoping definitief te verwijderen en het beste non-operatieve alternatief voor liposuctie! Dat stond al langer op mijn afslank lijstje, en wilde ik graag eens proberen. Na het krijgen van drie prachtige kids (en oké, mijn leeftijd gaat ook meespelen), is het vetkussentje dat mijn buikspieren bedekt moeilijk weg te krijgen…
Dusss…Cryo it is!

img_9425.jpg

Wat is cryolipolyse?

Het is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen koude. Door vetcellen gedurende enige tijd af te koelen tot 4 graden boven nul breken de vetcellen in 14 tot 30 dagen af en worden vervolgens door het lichaamseigen lymfesysteem definitief opgeruimd (heel fijn!!) Hierna kan een evt. volgende behandeling plaatsvinden. Als regel zijn er voor een enkele zone drie behandelingen nodig voor het beste resultaat. Behandeling is mogelijk op benen, armen, love-handles, buik, rug, heupen en billen.

img_9617.jpg

Hoe werkt het?

Eerst wordt besproken wat precies de probleem zone is en vervolgens worden de te behandelen plaatsen afgetekend. De koelpads worden aangelegd en de machine doet de rest terwijl je rustig ligt. De pads koelen de vetcellen in de bovenste huidlaag af tot 4 graden boven nul. De werking wordt ondersteund door lichte elektrische pulsen voor een optimale dieptewerking.

Ik heb nu één behandeling gedaan en merk (na ongeveer een week) al verschil in omvang. Het werkt natuurlijk erg motiverend om alles goed aan te pakken; sporten en gezonde voeding. Het versterkt elkaar dus. Cryo is geen wondermiddel en niet bedoeld om af te vallen, maar plaatselijke figuurcorrectie was niet eerder zo makkelijk en effectief.

Een top behandeling dus!

(634)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.