Terugblik op 2017…

oudjaarsdag todayimeet

Today is het alweer de laatste dag van 2017. Het klinkt misschien cliché, maar het jaar is echt voorbij gevlogen. Bizar eigenlijk, hoe het elk jaar steeds sneller lijkt te gaan…2017 is numerologisch gezien een 1 jaar (2+1+7=10=1) Een één staat voor een nieuw begin; nieuwe kansen, ideeën, situaties, contacten en ga zo maar door. Het is voor velen waarschijnlijk een bewogen jaar geweest. Naast de energie van dit jaar heeft iedereen ook zijn eigen persoonlijke jaarenergie. Volgens de numerologie, zit ik in een drie jaar. Een drie staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Het leven heeft mij inderdaad mooie nieuwe kansen gegeven, welke mij helpen met mijn persoonlijke groei. Volgens de numerologie zit ik dus aardig op het goede spoor.

Als niks lukt Todayimeet

When nothing goes right…

Ken je het gevoel dat je allerlei ideeën hebt, maar niets lijkt te lukken? Ik wel in ieder geval. Een medium zei eens tegen mij. Je hebt prachtige ideeën, maar je moet ze in de juiste tijd zien. Daar snapte ik destijds niets van. Ik wilde graag vooruit komen, maar steeds waren er belemmerde factoren waardoor dingen stagneerde. Als dan ineens een puzzel in elkaar valt, denk je: ‘hoe bestaat het!’.

Voor mij persoonlijk vielen er een aantal puzzelstukjes dus precies op zijn plaats;

#             Leuke schrijfopdrachten voor opdrachtgevers

#             Vanaf maart 2018 als columnist aan de slag bij Paravisie

#             En het concept ligt er voor een nieuw boek

Dit allemaal was niet gebeurd, als ik mijn passie niet was gaan volgen om mijn healthy lifestyle blog: Today I Meet in het leven te roepen. Ik word er nog steeds iedere dag blij van. Het is zo leuk om iedere dag creatief bezig te zijn en jullie reacties te lezen. Thanx for that!

Natuurlijk vielen er ook een aantal stukjes niet op zijn plaats in 2017, en nam het leven zijn eigen wending. Ik vind dat prima, want ik ben van mening dat de dingen in het leven precies zo lopen zoals de bedoeling is. Met dat stukje acceptatie voelt het alsof je de controle loslaat, maar in feite heb je die eigenlijk nooit.

Writers life it is dus, het komende jaar. Ik heb er zin in. Ook dat past weer heel goed op mijn numerologische pad. Een vier jaar, is een jaar van; hard werken, aanpakken, doorzetten en discipline. Handen uit de mouwen en gaan met die banaan haha. Heerlijk, ik houd ervan.

Rest mij nog te vertellen dat 2018, een spirituele lading heeft (2+1+8=11) Een elf jaar is een jaar van transformatie, bezieling en zelfreflectie. In contact komen met je intuïtie en daar gebruik van maken. Ik ben benieuwd wat 2018 ons zal brengen. Ik hoop in ieder geval dat er voor iedereen passende puzzelstukjes tussen zullen zitten. Maar bovenal wens ik jullie een mooi, liefdevol en gezond 2018!

2018 Today I Meet

Veel liefs,
Karin

 

(226)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.