Ik ben er gewoon nog…

Ik ben er gewoon nog TodayIMeet

In ‘ik ben er gewoon nog’, vertelt een jongetje van 11 jaar hoe het is om dood te zijn. Hij leeft! En hoe! Het prachtige boek, geschreven door Nicolette van Nieuwenhuizen, geeft heel mooi de ervaringen weer van de enthousiaste Tygo in het hiernamaals.

Cadeau uit het hiernamaals

Onlangs kreeg ik dit boek thuisgestuurd door de uitgever en alleen al door het lezen van de titel werd ik zo geraakt, dat ik ben gaan lezen en het niet meer heb weggelegd voordat het uit was. Wat een boodschap en een cadeau uit het hiernamaals!

In het nawoord vertelt Nicolette, de auteur van het boek, dat Tygo haar in 2011 in de geest opzocht, met de vraag of ze samen met hem een boek wilde schrijven over hoe het is om dood te gaan. De ‘reis’ die ze vervolgens samen maakt met Tygo, is een bijzondere en prachtige ervaring.

Ik ben er gewoon nog... TodayIMeet

Herinner je wie je bent en waar je vandaan komt

Voor degene die zich afvragen of er ‘leven’ is ná het overgaan naar een andere dimensie, zou ik willen aanraden dit boek te lezen. Als schrijver weet ik hoe het voelt om verhalen te mogen ontvangen en doorgeven. Wat een voorrecht lijkt het me als je met zo’n lief jongetje mag samenwerken en de mensen te laten herinneren wie ze werkelijk zijn en waar ze vandaan komen!

Een must read dus!

(508)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.