Van de kaart in Den Bosch

Van de Kaart in Den Bosch

In het centrum van Den Bosch begint de Kruisstraat zich te ontpoppen als hippe straat met allerlei gezellige winkeltjes en super leuke eettentjes. Het doet mij zelfs denken aan de ‘negen straatjes’ in Amsterdam. Sinds 2 maanden is daar een hele leuke, mooie en gezellige eettent bijgekomen; Van de Kaart.

Van de kaart is de zaak van Manon Hanegraaf. Manon komt uit de horeca en heeft naast haar opleiding als horeca ondernemer/manager de opleiding Food Design & innovation aan de HAS gedaan. Ze heeft altijd al de droom gehad ooit iets voor zichzelf te beginnen. Toen dit pandje leeg kwam te staan, moest ze snel beslissen of ze deze kans zou pakken en dat heeft ze gedaan. Ze moest alleen nog even haar baan bij Hutten opzeggen, waar haar contract tot 1 april liep. Ze is toen wel al in februari, met Carnaval gestart. Omdat het hele pand toen leeg was heeft zij tijdens deze Carnaval broodjes verkocht en dat was een succes.

Daarna is ze serieus gaan verbouwen en het resultaat mag er zijn. De eigengemaakte tafels, banken en stellages passen precies in de stoere, hippe, maar ook knusse omgeving, waar ze tevens leuke woonaccessoires van No Waste Design verkoopt. 29 April is ze officieel open gegaan.

Manon serveert ontbijt en lunch in de zaak, maar alles kan ook worden mee genomen, ontbijt, lunch, koffie, sapjes alles kan bij Van de kaart. Verder kun je ook een picknick mandje laten vullen met allerlei lekkere dingen en deze op een mooie locatie in Den Bosch gaan nuttigen. Er zit zelfs een kaart bij die je de weg naar deze mooie plekjes wijst.

Alle ingrediënten waar Manon mee werkt zijn vers & puur, want dat is waar Manon voor staat. Het blijft natuurlijk wel Den Bosch, dus het bourgondische is ook zeker in de menukaart terug te vinden. Daarnaast wordt alles ter plekke vers bereid en de broodjes worden afgebakken waar je bij staat. Naast de vaste kaart zijn er ook iedere week wisselende broodjes, salades en/of soepjes. En ook met allergieën of andere wensen kan uiteraard rekening worden gehouden.

Ik ben fan en ga hier zeker terugkomen.

Van de kaart

Kruisstraat 24

5211 DV Den Bosch

www.vandekaart073.nl

ook te volgen op Facebook en instagram

 

 

 

(1166)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.