Today we Meet: Snelkookpien

Snelkookpien - TodayIMeet

Bij een super leuk tentje aan de Ijzeren Vrouw, Bloem, in Den Bosch hebben we afgesproken met Pien. Pien is een mooi voorbeeld van een jonge ondernemer die haar passie achterna is gegaan. Al op haar tiende ging ze zelf op pad om op de markt boodschappen te doen en hier vervolgens thuis voor haar familie een maaltijd van te koken. Haar passie voor kruiden en specerijen heeft ze van haar buurvrouw geleerd, die haar al jong mee nam naar de plaatselijke toko. Toch kon Pien haar draai op de middelbare hotelschool niet vinden en zij heeft deze dan ook niet afgemaakt, maar ging al vroeg in de horeca werken.

Tijdens haar zwangerschap heeft Pien een kantoorbaan in de marketing geprobeerd, omdat ze dacht dat dat beter te combineren zou zijn met haar moederschap. Al snel bleek zij hier niet gelukkig van te worden en haar passie voor koken bleek toch meer aanwezig dan zij dacht.

Nog voor de bevalling is zij gestopt met deze baan en is toen begonnen met bloggen over voeding en dan met name met het delen van de recepten die zij in de loop der jaren verzameld had. Ze ging daarnaast een aantal dagen bij een koffietentje in Den Bosch werken.

Op een dag vroeg haar zus waarom ze niet vanuit huis ging koken? Daar was volgens haar markt voor. Koken voor drukke, werkende mensen die geen energie meer hebben om na een drukke dag zelf te koken, maar toch verantwoord willen eten. Want dat is waar Pien voor staat, verantwoord, gezond en zo veel mogelijk biologisch koken. En dat is wat Pien, nu 5 jaar geleden, ging doen. En met succes! Ze heeft vrijwel nog dezelfde klantenkring als toen en er komen steeds meer klanten bij. Pien plaats ieder weekend het weekmenu op haar site en je kunt zelf bepalen voor wanneer je een maaltijd zou willen. Je hoeft deze alleen nog maar even op te halen en thuis te verwarmen en je bent gegarandeerd van een smaakvolle, gezonde maaltijd. En heb je speciale wensen, allergieën of andere vragen, hier kan in meeste gevallen aan worden voldaan.

Naast de (week)maaltijden kun je Pien ook inschakelen voor catering of lunches bij je thuis of bij jouw bedrijf. Of wil je graag een keertje dineren in je eigen huis, maar niet de stress van de voorbereiding hebben? Ook dan kun je Pien inschakelen.

Daarnaast kun je iedere maandag verse Granola bij haar ophalen. De ingrediënten zijn helemaal puur en bio. En geloof me, als je deze eenmaal geproefd hebt, wil je nooit meer andere!

Pien geeft aan niet een heel groot bedrijf te willen worden, omdat ze het belangrijk vindt dat wanneer iemand Pien inschakelt ze Pien ook gaan zien. Wel droomt ze er stiekem van om ooit een professionele keuken te mogen krijgen op een andere locatie om aan nog meer wensen van de klant te kunnen voldoen.

Zou je gebruik willen maken van 1 of meerdere diensten van Pien, check dan haar website www.snelkookpien.nl

(674)

2 Reactie’s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.