Stage in Barcelona!

Stage in Barcelona

Drie grote koffers staan gepakt. Ze is er klaar voor en ik doe net alsof ik er ook klaar voor ben om mijn meisje los te laten. Vandaag vertrekt ze voor een half jaar naar Barcelona, om stage te gaan lopen voor een high-end fashion label, opgezet door een jonge Zweedse designster; Fanny Schiavoni.

Ik neem mezelf voor niet te dramatisch hierover te gaan doen, want Barcelona is immers niet aan de andere kant van de wereld. Helemaal waar. Maar gevoelsmatig gaat het toch een stapje verder. Mijn eerste kind vliegt definitief ‘uit’ en dat brengt mij ook weer in de volgende fase van het moederschap. Dubbel natuurlijk, want tegelijk ben ik ook hartstikke trots dat ze deze uitdaging aangaat. Gelukkig gaat ze niet alleen, maar met haar vriend, die ook voor zijn studie in Barcelona stage gaat lopen, voor een ander bedrijf.

Throwback naar 21 diner

Net als toen ze 21 werd en een 21 diner voor haar vriendinnen gaf, hebben we deze gelegenheid ook goed gevierd, maar nu met een afscheidsfeestje, inclusief Spaanse tapas en grote kannen sangria. De dagen daarna was het wassen, strijken en koffers pakken. Want tja; wat neem je mee voor een half jaar?!

Still the mamager!

In de ochtend voor vertrek roept ze me; ‘Máám, de rits van de reistas is kapot, wil je even helpen?’ Ik hang nog even de mamager uit en fix dat tasje natuurlijk even. Laatste check volgt; ‘heb je je paspoort, tickets, bankpas en alle gegevens van het appartement?’ ‘Jáá Mam’.

Klaar voor vertrek

We staan op het vliegveld. Een beetje ongemakkelijk, dat wel. Ik begin met; ‘heel veel succes, maar vooral veel plezier, en je mag me altijd bellen’. Ze schiet in de lach. ‘Ik zie je volgende maand toch op mijn verjaardag?’Oh ja, dat is ook zo. Nog even een laatste foto samen en dan kus ik ze allebei gedag en samen lopen ze door de douane. Ik zwaai nog enthousiast en een voorbijganger vraagt zich waarschijnlijk af naar wie ik zwaai, want er kijkt niemand om en zwaait niemand terug.

Stage Barcelona TodayIMeet

Ik zucht nog een keer en draai me om. Dag lieve mini-me. Fijne tijd in Barcelona en keep us posted!

Stage Barcelona TodayIMeet

Liefs,

Mamager.

 

 

 

(626)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.