Retrospectief van Christian Dior in Parijs!

Dior Parijs Tentoonstelling

Gisteren heb ik mijn laatste tentamen gemaakt en daarna zijn mijn vriend en ik direct doorgereden naar Parijs om de vakantie te vieren én…een bezoek te brengen aan:

Musée des Arts Décoratifs in Parijs.

Hier wordt op dit moment een retrospectief van Christian Dior, ter ere van het 70-jarige jubileum van het Franse modehuis getoond. Daar wilde ik zó graag naar toe, en ik kan jullie vertellen dat het echt de moeite waard is om te gaan. Omdat deze tentoonstelling pas een paar dagen geopend is, stond er bij aankomst een enorme rij om naar binnen te gaan. Het wachten werd beloond want het was echt adembenemend. Niet alleen de ontwerpen van Dior worden tentoongesteld, maar ook van bekende ontwerpers als; Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano en Raf Simons.

Dior tentoonstelling Parijs

Je bent er wel even zoet. Er worden ruim 300 jurken tentoongesteld die zijn ontworpen tussen 1947 tot nu. Ook is een groot assortiment aan tassen, schoenen, hoeden, juwelen en parfums te zien. Het leuke is dat ze ook een inkijkje geven in het leven van Dior; zijn jeugd, visie en de link die hij heeft gelegd tussen kunst en kleding.

Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken en als je binnenkort naar Parijs gaat, is het echt een must-see!
Je kunt deze expositie nog tot 7 januari 2018 bezoeken. Ik zeg zeker doen!

Liefs,
Michelle

(537)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.