Healthbox editie Body Care

Healthbox Body Care

Ik ben altijd helemaal in m’n sas wanneer ik de nieuwste Healthbox als één van de eerste mag ontvangen en de heerlijke producten kan uitproberen. Dit keer was ik nog op vakantie en stond bij thuiskomst deze fijne ‘Body Care’ editie op mij te wachten.

Editie Body Care

In deze healthbox is dit keer veel aandacht besteed aan de verzorging van the whole body. Ik heb al een favo product, maar ik zal jullie vertellen wat er verder allemaal in de gezondste doos van Nederland zit.

What’s in 

Een protecting hair milk van Oolaboo. Het is een beschermende spray voor het haar, die de schadelijke effecten van zon, chloor- en zout water beperkt. Helaas kwam dat voor mij als mosterd na de maaltijd, aangezien ik met een bruin snoetje en té blonde haren van vakantie terugkwam. Maar voor de volgende vakantie staat tie dus klaar!

Een heerlijke body lotion ‘milk en honey’ van Seacret. Na een lange zomervakantie met vele uren zonneschijn, kan mijn droge huidje wel een goede verzorging gebruiken op dit moment. Erg blij mee dus.

Tijdens mijn zomervakantie was de batterij flink opgeladen, maar thuis kan ik altijd wel wat extra energie gebruiken. De multi energievitamine van Orthica werkt als een malle, echt een aanrader.

Een grote pot met Leev – Quinoa Chocola havermout. Inmiddels door het hele gezin in gebruik genomen. Lekker door de yoghurt en zéér voedzaam.

Govinda – Almond- Magic. Deze heerlijk verfijnde snack is gemaakt van zoete dadels, amandelen en kaneel. Een goed en verantwoord snackje voor bij de thee of koffie.

Stevia tabletjes van Splenda en een lekkere reep van Soundies liggen klaar om te proberen, en nu komt mijn favo product:

Ghassoul klei brokjes van A & M Cosmetics

Ghassoulbrokjes A & M Cosmetics Today I Meet

Ook wel Rassoulklei genoemd en is afkomstig uit de Moulouva vallei in Marokko. Door het te mengen met warm water, kun je het gebruiken als een gezichtsmasker, lichaamspakking en om te scrubben. Ik gebruikte het zelf om mijn gezicht zachtjes te scrubben, en het resultaat was een prachtig glad, schoon, snuitje waardoor het zomerse bruin mooi uitkomt.

Ik was wederom weer blij verrast met deze healthbox. Wil jij ook deze Healthbox jezelf of iemand cadeau doen? Bestel dan hier De box.

Take care and stay healthy!

Liefs,
Karin

 

 

                                   

(165)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.