Animal-Riding, de nieuwste manier van bewegen voor kinderen

Ik zal mezelf even kort voorstellen.  Ik ben Marijke van Schaik en ik ben 18 jaar, ik studeer Marketing & Communicatie op topsportschool het Johan Cruyff College. Naast mijn studie doe ik aan topsport, ik rijd dressuur op hoog landelijk niveau. Sinds kort houd ik mezelf ook bezig met de social-media en PR kant van het bedrijf Animal-Riding, een product waar ik jullie graag meer over wil vertellen!

Wat is Animal-Riding?

‘De nieuwste manier van bewegen voor kinderen!’, maar wat houdt dat eigenlijk in? Animal-Riding is een product speciaal ontwikkeld om kinderen te stimuleren om op een leuke manier meer te bewegen. Wij produceren speelgoed dieren waar kinderen echt op kunnen rijden, alleen doen ze dat op eigen kracht en beweging. Door een echte ‘paardrijd’ beweging te maken beweegt het dier zich voort, zo kunnen kinderen overal heen rijden terwijl ze ook lichamelijk actief zijn! Het mooie van dit product is dat kinderen vanaf 3 jaar er al mee aan de slag kunnen, de dieren hebben een vriendelijke en echte uitstraling waardoor er vrijwel direct een emotionele band ontstaat. De dieren zijn ontwikkeld in verschillen vormen en maten zodat het voor veel leeftijden aantrekkelijk is! Je kunt uit allerlei verschillende dieren kiezen, van paarden tot tijgers en zebra’s!  Aangezien de kids van tegenwoordig al minder bewegen, is dit een leuke en makkelijke manier om van gewoon spelen een kleine work-out te maken!

Wie worden er blij?

Naast dat wij natuurlijk allerlei kinderen blij maken, krijgen we ook erkenning van verschillende grote namen. Het onderzoeksinstituut van Würzburg (ministerie van sportontwikkeling) heeft ons gecertificeerd met het Bewegte Innovation certificaat, dit houdt in dat uit onderzoek is gebleken dat ons product veilig, gezond en vooral erg functioneel is! Inmiddels zijn de dieren van Animal-Riding ook te vinden op de kinderafdelingen van ziekenhuizen, in de speelruimte bij een instituut voor meervoudige gehandicapte kinderen en is het een hulpmiddel geworden voor kinderfysiotherapie! Buiten al deze goede functies om is de bijdrage aan het speelplezier en het ontwikkelen van de fantasie zeker zo belangrijk.

Animal-Riding, een product waar plezier, beweging en fantasie samen komen! 

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Kijk dan zeker even op onze site:  www.animal-riding.nl , hier vind je alle informatie en krijg je een duidelijke indruk door ons promofilmpje! Ook kun je ons volgen op facebook & Instagram!

 

(400)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.